Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Aθλητικός Όμιλος Χαλκίδα (ΑΟΧάρααα ΟΛΕ!!!)

Μετά απο τον επαναπατρισμό μου κατα κάποιο τρόπο, φυσικά εννοώ την ολοκλήρωση των σπουδών μου και την στρατιωτική μου θητεία, αποφάσισα να ασχοληθώ σε μεγαλύτερο βαθμό με την πόλη μου. Έτσι λοιπόν ψάχνοντας στο ίντερνετ τις προάλλες ανακάλυψα ότι υπάρχει και υπήρχε βέβαια μια ιστορική ομάδα στην Χαλκίδα η..... ΧΑΛΚΙΔΑ!!! ή ΑΟΧ. Η ομάδα αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία Εύβοιας και έχει ως έβλημα την Αρέθουσα όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα.
Μιλώντας με τους οργανωμένους οπαδούς (γιατί έχουμε και από τέτοιους) έμαθα ότι φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για να ανέβει η ομάδα κατά κύριο λόγο στην Δ´εθνική και από κει και πέρα σιγά σιγά να γίνουν προσπάθειες για κάτι ακόμα πιο πάνω. Βέβαια για τους μυημένους του τοπικού Εύβοιας θα ξέρουν ότι υπάρχει ένας αξιότιμος μνηστήρας του πρωταθλητή που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και μιλάω φυσικά για την Κύμη. Άλλωστε αυτές οι 2 ομάδες δείχνουν και το κάτι το ξεχωριστό.
Έτσι λοιπόν γράφοντας αυτή την στιγμή θα ήθελα να ενημερώσω τους Ευβοοίς αναγνώστες κυρίως ότι την Κυριακή στις 15:00 θα παιχτεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του δεύτερου ΑΟΧ και της πρώτης Κύμης!!! ΧΑΜΟΣ!!! Όλοι οι Χαλκιδαίοι θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και η ατμόσφαιρα να θυμίσει παλιές καλές εποχές. Και με την νίκη του ΑΟΧ.
Αργότερα θα υπάρξουν και άλλες αναφορές σχετικά με την ομάδα μας και φυσικά μετά την Κυριακή θα ανέβει και υλικό απο το παιχνίδι!!!

ΥΓ. Να σημειώσω εδώ λίγα λόγια για τη ιστορία. Η ομάδα της Χαλκίδας λοιπόν ιδρύθηκε το 1967 μετά απο συγχώνευση 2 ομάδων και το ´68-69 έπαιξε στην Α´εθνική. Έχει παρουσίες και στην Β´Εθνική αλλά και η πιο πρόσφατη είναι το 1992 η άνοδος στην Γ´Εθνική κατηγορία.
ΥΓ2. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με την ομάδα της Χαλκίδας από το official site www.aoxalkisfc.gr αλλά και απο το site των οργανωμένων "gate 3" www.aochalkisfans.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το site των φιλάθλων ειναι www.chalkidafans.tk η chalkidafans3.blogspot.com