Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

My iPhone 3G 16GB

Γεια σας και σήμερα... Όπως έγραψα και χθες το iPhone 3G είναι πλέον στα χέρια μου. Μετά από ένα χρόνο χρήσης του i Phone original ή 1gen όπως λέγεται πλέον είπα να αναβαθμιστώ!!!
Το έκανα λοιπόν αγοράζοντας ένα εξίσου μεταχειρισμένο iPhone 3G 16GB φυσικά ΛΕΥΚΟ. Να πω τυχερός και πάλι;;; Αφού το κινητό είναι 2 μηνών και σε υπερτέλεια κατάσταση σαν να το πήρες μόλις σήμερα δηλαδή. Και σε τιμή αρκετά καλή. (δεν σας λέω είναι μυστικό). Όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες ας επικοινωνήσει (kostasn69@gmail.com).

Ας προχωρήσουμε τώρα στις παρατηρήσεις μου και την σύγκριση με το παλιό μου.
Ένα πράγμα που σίγουρα ξεχωρίζει όταν παίρνεις το καινούργιο iPhone είναι το εξωτερικό του γυαλιστερό πλαστικό... περίβλημα. Βέβαια το μιλαράκι από πίσω είναι φτιαγμένο από ένα παράξενο υλικό το οποίο γεμίζει πολλές γρατσουνιές.
Το επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του κινητού είναι φυσικά το assisted GPS και το 3G το οποίο δυστυχώς δεν χρησιμοποίησα λόγω του καρτοκινητού μου. Βλέπετε είμαι ακόμα μικρό παιδί και εγώ και χρησιμοποιώ κάρτες. Το GPS το δοκίμασα μόλις σήμερα με το turn by turn navigation program IDA. Ένα πρόγραμμα που θα βρείτε μόνο σε jailbroken iPhones. Βέβαια για όσους ασχολούνται με προγράμματα πλοήγησης και το δουλέψουν θα καταλάβουν οτι είναι το γνωστό μας Sygic mobile. Γιατί το λέω αυτό; Μα φυσικά για να καταλάβετε το επίπεδο των χαρτών που υπάρχουν. Εντάξει είναι σε καλό επίπεδο. Έχουν πραγματάκια τουλάχιστον σε όλες τις πόλεις. Αλλά το Garmin δεν το φτάνει με τίποτα. Αυτό που διαπίστωσα λοιπόν είναι οτι η πλοήγηση αργεί λίγο. Έχει προβλήματα δηλαδή. Πρώτα στρίβω και μετά σου λέει στρίψε... καταλάβατε; Τώρα γι αυτό φταίει το GPS, φταίει το πρόγραμμα, φταίνε και τα 2 μαζί;;; Ποιος ξέρει... Με τον καιρό θα το διαπιστώσουμε και θα το λύσουμε το πρόβλημα να είστε σίγουροι!
Χάρηκα επίσης για την βελτίωση του ηχείου και το μικροφώνου. Με το παλιό υπήρχε μια δυσκολία να το πω στην επικοινωνία. Ακουγόσουν πολύ χαμηλά

Ήρθε και η ώρα να μιλήσουμε για την κατασκευή του... Είστε σίγουροι ε;;; χαχα
Εντάξει τι να πω... έχουν ακουστεί πολλές φορές σε πολλά site, forums, blogs, παντού!
Τεράστια διαφορά με το παλιό αλουμινένιο.
Κενά ανάμεσα στα μέρη έτσι ώστε να περνάει το φως ανάμεσα, δόνηση που νομίζεις θα ξεκολλήσει το πλαστικό πίσω μέρος...
Εντάξει ξέρω ξέρω τα έχετε ακούσει πολλές φορές αυτά!!! α ρε Apple...

Όπως είχα υποσχεθεί μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες απο το κινητό στα αγαπημένα μου δεξιά.... στο Φωτογραφικό Υλικό βέβαια που είναι μια ακόμα καινοτομία του blog... πσσσσσ ε;;;
Αρκεί να μπείτε στο album iPhone 3G

Σε γενικές γραμμές χαρούμενος... αν και στεναχωρημένος που αναγκάστηκα να αποχωριστώ το παλιό μου.. Ελπίζω να το προσέχει ο τωρινός ιδιοκτήτης του.

1 σχόλιο:

sozon είπε...

na se rwtisw kati?mporw na exw to i phone me karta?ennow na to exw kartokinitok oxi me sundesi?an nai uparxoun kapoies efarmoges pou dn tha mporw na mpainw?