Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Πανσερραικάρα!! 2 σε 1

15 χρόνια είναι αρκετά..... Α' Εθνική ερχόμαστε..... ΞΑΝΑ!!!!









Αυτό το σύνθημα μαζί με το "Σηκωσέτο Το Γαμ**** Δεν Μπορώ Να Περιμένω" ήταν τα 2 κυριότερα συνθήματα στον χθεσινό αγώνα - φιέστα του Πανσερραικού!Ο Πανσερραικός κατάφερε μετά απο 15 χρόνια να ανέβει πανηγυρικά στην Α' εθνική σαν πρωταθλητής της Β΄εθνικής!!!'Οσοι βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο χθές (Δευτέρα 3/06/2008) είμαι σίγουρος ότι θα πωρώθηκαν θα συγκινήθηκαν και γενικά θα ευχαριστήθηκαν θέαμα!
Άς τα πάρουμε όμως απο την αρχή.... Στο αγωνιστικό μέρος που πολλούς δεν ενδιέφερε είμαι σίγουρος ο Πανσερραικός νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα με σκόρ 2-1.
Αυτό που όμως όλοι περιμένανε ήταν η μεγαλοπρεπής φιέστα!!! Τα λόγια είναι πολύ λίγα για όσους δεν βρέθηκαν στο γήπεδο... περιληπτικά είδαμε απονομή των παλαιμάχων της ιστορικής ομάδας του 1964, παρουσίαση των παιδιών των ακαδημιών των Σερρών, εντυπωσιακά βεγγαλικά τα οπόα έκαναν την νύχτα μέρα... και πολλά άλλα!!
Στο κύριως μέρος η εντυπωσιακή απομονομή του κυπέλλου με βεγγαλικά και ο γύρος του θριάμβου των παιχτών ήταν όλα τα λεφτά!

Εδώ αξίζει να πώ ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους παίχτες του Πανσερραικού που πέτυχαν την άνοδο της ομάδας και περισσότερο στους παίχτες ΤΑΝΤΙΤΣ ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ, τoν 20 χρονών ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ και 2ο σκόρερ, τον 1ο σκόρερ της ομάδας ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ ΜΟΧΑΜΕΝΤ, ΜΠΕΝΤΖΕΛΛΟΥΝ ΓΙΟΥΝΕΣ, και την πολύ καλό τερματοφύλακα και άνθρωπο που καταχειροκροτήθηκε ΚΟΤΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ επίσης στον μαέστρο και Προπονηταρά μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.



Τέλος, επειδή η ομάδα όπως ξέρουμε ανήκει βασικά στον κόσμο του, ο οποίος είναι και αυτό που την ανεβάζει και την κατεβάζει ανάλογα... συγχαρητήρια για την ένθερμη υποστίριξη σε όλους τους αγώνες του Πανσερραικού φέτος και όλες τις προηγούμενες χρονιές..
Ένα ακόμα ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στους οργανωμένους Club Che Guevara, Red Lions, The Reds και Σύνδεσμος Πανσερραικού Νέου Κόσμου!

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ made by me
15 χρόνια είναι αρκετά....


Σέρρες!!!... Σέρρες!!!


Ύμνος Πανσερραικού και είσοδος παιχτών και απονομή


Απονομή Κυπέλλου (αν και ήμουν λίγο μακριά...)


Γύρος του θριάμβου


Και για να μην γεμίζουμε το θέμα με φωτογραφίες πολλές περισσότερες θα βρείτε εδώ http://www.panserraikosphotos.info/thumbnails.php?album=68
Επισκεφτείτε το σίγουρα!!!