Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Η πόρωση μου με το Apple i-phone

Τα άτομα απο τον στενό κύκλο μου θα έχουν καταλάβει τώρα τελευταία μία πώρωση που με διατρέχει....
Καιρός λοιπόν να το μάθετε και οι υπόλοιποι!

Έχω λοιπόν εδώ και ένα μήνα που έχω γεμίσει όλα τα forums, msn, την επιφάνεια εργασίας μου και άλλα πολλά με την παρακάτω απλή και συγχρόνως πολύ όμορφη φωτογραφία...

Μα φυσικά είναι το iphone της Αpple!!!

- To εν λόγω τηλέφωνο... ipod... και Internet Communicator διαβάστε τι παρέχει:
Η Apple υποστηρίζει ότι εφηύρε... ξανά το κινητό τηλέφωνο. Κατάργησε το μικροσκοπικό πλήκτρα και τα αντικατέστησε με μια μεγάλη οθόνη αφής 3,5 ιντσών η οποία μπορεί να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από ένα απλό άγγιγμα.
- Σημαντικά points για το iphone:
1) Πρωτοποριακό, εύχρηστο και αφάνταστα εντυπωσιακό περιβάλλον εργασίας. Η Apple δημιούργησε ένα UI που θα αποτελέσει πρότυπο για κάθε μελλοντική ψηφιακή συσκευή και όχι μόνο για τα κινητά τηλέφωνα.
2)
Η οθόνη «πολλαπλών σημείων αφής» είναι μια ακόμη καινοτομία του iPhone. Μπορείτε να την αγγίξετε με ένα ή δύο δάχτυλα και να διαχειριστείτε με, πρωτοφανή φυσικότητα, κάθε αντικείμενο που παρουσιάζεται σε αυτήν. Παράλληλα, έχει υψηλή ανάλυση (320 x 480 pixels), διακρίνεται για την ευκρίνειά της, ενώ είναι και ανθεκτική, αφού προστατεύεται από υψηλής ποιότητας γυαλί.

3) Το iPhone είναι μεταξύ άλλων και το καλύτερο iPod που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Επιπρόσθετα, είναι και κινητό τηλέφωνο...
4) Ο Safari σε συνδυασμό με το εύχρηστο UI της συσκευής προσφέρουν μια ασύγκριτα απολαυστική εμπειρία κατά την πλοήγηση στο Web. Ακόμη και αν επισκεφθείτε κάποια ιστοσελίδα με πλήθος πληροφοριών, η ανάγνωσή της δεν θα σας προβληματίσει.
5) Επισήμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από τρίτους. Μολονότι η δραστήρια κοινότητα των hackers προσφέρει ορισμένες λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα, η Apple επισημαίνει ότι οποιαδήποτε τροποποίηση του λογισμικού καθιστά άκυρη την εγγύηση και μπορεί να αχρηστέυσει τη συσκευή, μετά από αναβάθμιση. Επιπρόσθετα, είναι αδύνατο να εγγυηθεί οποιοσδήποτε την αξιοπιστία τους.
6) Δεν υποστηρίζεται η ανταλλαγή MMS, οι αναφορές παράδοσης των SMS, η καταγραφή ήχου, το voice dialing, ενώ δεν υπάρχουν οι αρκετά σημαντικές λειτουργίες αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης κειμένου.
7) Είναι αδύνατη η αποστολή δεδομένων (αρχείων) μέσω του Bluetooth, καθώς αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σύνδεση ασύρματων hands-free. Από την υλοποίησή του απουσιάζει και το προφίλ A2DP για χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.
8) Η ψηφιακή κάμερα του iPhone είναι ικανοποιητική, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο. Μήπως τελικά ο ρόλος της είναι διακοσμητικός;

Να σημειώσω εδώ ότι αυτά που αναφέρονται είναι οι βασικές λειτουργίες του, οπότε το πλήθος των εφαρμογών που έχουν βγει πλέον στο Internet επιτρέπουν την διόρθωση τους.

και για το τέλος ένα βιντεάκι -->εδώ<-- για την χρήση του ως ipod!

Συμπέρασμα???
Επλίζω να μαζέψω κάποια λεφτά ώστε να το πάρω σε κανα μήνα και να μην σας πρίζω άλλο! Σωστα?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

finetsato..ante na to pareis na isixasoume...

KOSTAS είπε...

Ευχαριστώ...Ευχαριστώ! Να ησυχάσω και εγώ δηλαδή όχι τίποτα άλλο!!! :)

Ανώνυμος είπε...

megale den stelnei mms! hmarton sto 2008 eimaste!

KOSTAS είπε...

Βασικά όπως έχω γράψει στο τέλος... Ας είναι καλά οι hackers που δίνουν λύσεις για όλα! Με τα κατάλληλα προγραμματάκια και mms στέλνει και τα πάντα κάνει ;)

My Alter Ego είπε...

Μόλις το πήρα! Τέλειο... αλλά τα έχω παίξει... πιστευω οτι θέλω ενα μήνα να το μάθω (και δεν ειμαι ξανθια)!!!!!